Janty 1 бр. Електронна цигара ego-т CE7 1100 mAh - Промоция (eGo-CE7-1100)

Janty 1 бр. Електронна цигара ego-т CE7 1100 mAh - Промоция (eGo-CE7-1100)

18,99 лв

Офертите за продукта

 

Janty 1 бр. Електронна цигара ego-т CE7 1100 mAh - Промоция (eGo-CE7-1100)

18,99 лв
Информация в магазина
към магазина »
citymol.net
Описание
Телефон за поръчки: 0898 930 180  EGO-CE7 е най-новата електронна цигара от модела EGO, която използва нова революционна система за директно пълнене, система „БЕЗ ТЕЧ . СЕ7 клиромайзера не съдържа вата и е прозрачен, което прави възможно следенето на количеството останала никотиновата течност в резервоарчето, както и предотвратява теч на никотин на 100%. Едно от съществените предимства на електронната цигара е това, че тя може да помогне на пушачите, които искат да се откажат от тютюнопушенето. Сам по себе си този продукт не води до отказване на тютюнопушенето, но с него тези, които са пушачи от дълго време и не могат да спрат навика изведнъж, получават възможността да смекчат ефектите на въздържанието, независимо какви методи са опитали до момента.
 Комплекта включва:
  • 1 бр. клиромайзер СЕ 7
  • 1 бр. батерия  1100 mAh
  • 1 бр. зарядно за USB;
Поръчай никотинова течност   Поръчай зарядно за 220 V  Инструкции за употреба:  Начин на работа: Внимателно развийте горния мундщук. Наклонете и напълнете с никотинова течност клиромайзера до разграфеното и изчакайте няколко минути за да се напои нагревателя. Внимание, не допущайте да попадне течност в централната тръбичка! Завийте внимателно мундщука, като внимавате за силиконовите уплътнения. Натиснете бутона и всмукнете. Ако не излиза никотинова пара, изчакайте още за да се напои добре фитила. Не пробвайте на сухо!  Внимание: цигарите се изпращат с изключена батерия за предотвратяване на инциденти при транспорта. За да я активирате - натиснете пет пъти бързо бутона. Ако индикатора на батерията започне да премигва е сигнал да заредите батерията.  Свалете батерията и я завийте на зарядното. Затягайте докато се включи червен индикатор на зарядното. Не пренатягайте, затегнете само толкова колкото е нужно за да даде контакт с батерията! Преустановете зареждането, когато индикатора светне в зелено. Пожелаваме ви приятно и здравословно пушене!  Забранено за лица под 18 г.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.