Janty Комплект електронна цигара eGo CE 7 + Несесер за съхранение (eGo-CE7 KIWI)

Janty Комплект електронна цигара eGo CE 7 + Несесер за съхранение (eGo-CE7 KIWI)

20,99 лв

Офертите за продукта

 

Janty Комплект електронна цигара eGo CE 7 + Несесер за съхранение (eGo-CE7 KIWI)

20,99 лв
Информация в магазина
към магазина »
citymol.net
Описание
Телефон за поръчки: 0898 930 180  Комплект  eGo-CE7 електроннa цигарa модел  2018 г.  с удобен несесер за пренасяне и съхранение. Батерия -  900 или 1100 mAh (изберете от падащото меню)
Електронната цигара eGo-T + картомайзер СЕ7 e уникална комбинация между качествен картомизатор/пълните CЕ7 и нагревател в едно/ и много издръжлива батерия, ще си осигурите дълго и приятно пушене през целия ден без да мислите непрекъснато за зарядни устройства.  Количеството пара е обилно и плътно, с отлично предаване на ароматите. Батерията  е с ръчна активация чрез натискане на бутон, подобно на повечето модифицирани модели - решение, осигуряващо по-висока надеждност. Картомайзера CЕ7 е с голям резервоар ( 2,4 мл ) и е пригоден за директно пълнене с никотинова течност.  За да напълните картомайзе р  CE7, просто развийте мундщука, сипете течност в тялото, като внимавате да не накапете в централната тръбичка, завийте мундщука обратно и сте готови за пушене!  Съдържание на комплекта:  1 бр. батерия  3.7-4.2V 
1 бр. картомайзер - СЕ7
1 бр. USB зарядно   Поръчай никотинова течност Поръчай зарядно за 220 V Инструкции за употреба:  Начин на работа: Внимателно развийте горния мундщук. Наклонете и напълнете с никотинова течност клиромайзера до разграфеното и изчакайте няколко минути за да се напои нагревателя. Внимание, не допущайте да попадне течност в централната тръбичка! Завийте внимателно мундщука, като внимавате за силиконовите уплътнения. Натиснете бутона и всмукнете. Ако не излиза никотинова пара, изчакайте още за да се напои добре фитила. Не пробвайте на сухо!  Внимание: цигарите се изпращат с изключена батерия за предотвратяване на инциденти при транспорта. За да я активирате - натиснете пет пъти бързо бутона. Ако индикатора на батерията започне да премигва е сигнал да заредите батерията.  Свалете батерията и я завийте на зарядното. Затягайте докато се включи червен индикатор на зарядното. Не пренатягайте, затегнете само толкова колкото е нужно за да даде контакт с батерията! Преустановете зареждането, когато индикатора светне в зелено.   Пожелаваме ви приятно и здравословно пушене!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.